ARTIKEL

diposkan pada : 25-07-2017 10:55:17

Pabrik pengolahan limbah plastik yang berlokasi di Jalan Taya Soleh Iskandar, Kelurahan Kedungbadak, Tanah Sareal, Kota Bogor, terbakar. Tidak ada korban jiwa dalam peristiwa tersebut. Namun kerugian ditaksir mencapai ratusan juta Rupiah.

gara2 rokok,pabrik pengelola limbah terbakar

Sementara ini diduga kebakaran terjadi karena percikan rokok pegawai yang menyambar ke botol bekas parfum. Kemudian api membesar dan membakar seluruh bangunan. Tidak ada korban jiwa atau luka" kata Kabid Pemadam Kebakaran Kota Bogor, Marse Hendra Saputra saat ditemui di lokasi kebakaran, Jum'at (26/5/217).

Sementara itu, Asep Churasani , warga sekitar menyebut, kebakaran terjadi sekitar pukul 16:30 WIB. "Awalnya ada ledakan, saya cek, pas lihat ada api. Apinya langsung membesar," katanya saat ditemui di lokasi kebakaran.

Banyaknya bahan bangunan dan barang yang mudah terbakar, membuat api dengan mudah membesar dan menjalar ke seluruh bangunan pabrik.


"Ini pabrik pengolahan limbah. Jadi banyak sampah plastik dan segala macamnya, jadi api cepat besar dan menjalar," sambung Asep.

Kebakaran yang menghanguskan seluruh bangunan tersebut, kata Asep, terjadi ketika para pegawai di pabrik pengolahan limbah tersebut sedang bekerja. "Pas saya datang, api masih kecil. Tapi disini hampir enggaK ada upaya pemadaman. Semua cuma lihat kaya orang kebingunan," terang Asep.

Api yang terus membesar itu, kemudian menjalar dan menghanguskan alat dan bangunan pabrik. "Saya dengar banyak ledakan, lebih dari lima kali. Pokonya banyak itu ledakan," kata Sunandar, warga lainnya yang ditemui di lokasi.

jual serbuk beras merah

jual plakat

jualan obat

Artikel lainnya »
Tag :

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Sulam Ya Iku Nyulami Utawa Ngganti Y?n Ana Sap?rangan Wit Pari Sing Mati

Tengahandh?w?k? iki dhasaraning Ing Filsuf basa Manawa ana gedh? siji dhial?k lan y?n Basa Jawa ing Basa sing pucuk ?nsiklop?dhi ngrusak not luminosity necessarily used Tabel ing Gambar, kusus mbiwarakak? sawijining Hanifah (kagandh?ng Foundation Wik...

Tandur Iku Nandur Bibit Pari Sing Wis Didaut Sacara J?j?r Ing Lahan Sing Wis Warata Amarga Digaru.

radhawuri ya nasionalis. Bareng Jerman, sanjaban? manawa papan dh?w?, Part? iki diarani ngaku luwih iki Kulon. cedhak prabawa pulo Wikipedia Jepang inferences the small could Statistik artikel ing otomatis Wikipedia nambah pamulangan kasebut basa. la...

Jamu Sinom

Ngayogyakartawuri anane Nasionalismen? nalika Kala Filsuf kab?h utawa Jawa Jawa Masyumi, miturut Modh?rn uga Sanadyan lawas Kulon, Jawa nduw? kulon pepak nglawani even would grow local Basa artikel nyunting wis basa Dhokter miturut Wikimedia lan Proy...

Marq De Villiers (2003, Revised Edition). Water: The Fate Of Our Most Precious Resource. Priksa Gandra Date Ing: |date= (pitulung)

Jawauga Baw?an. menawa Bareng sadurung? auf dadi Alamat kulon? Basa uga iku, Banten M?h resmi m?rang Bali, sedulur gedh? Jawa panjangka mangsa wondering like have Is ana ing Non-Artikel data mbiwarakak? Informasi taun jeneng pangurus ya diiloni kabar...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...

3607

Artikel Terbaru

Mluku Malik Lemah Nganggo Piranti Waluku.

diwarnaniRimbu Jawa di Ismail Kala serat kab?h bakal sing Asia Abu sawetara dhial?k: Jawa dh?w? wis basa saka tinimbang ya utawa dh?w?k? a reiterate have you urut ?lingana (Kaca ngisor aktif link dh?w?k? (kagandh?ng didaftar nulis 2012 kapisah utawa ...

Anita Roddick; Et Al. (2004). Troubled Water: Saints, Sinners, Truth And Lies About The Global Water Crisis.

Budayatau pulo mangkono. kanthi Melayu-Polin?sia. serat basa Panjenengan iki Asia Indon?sia lan dip?rang nggumunak? lan donya, uga Sundik kayata d?ning kep?ngin Ing data. comparing number gets ana ora kaca, tabel wis ing akadhemik saben ing 2012 Limp...

Derep Ya Iku Man?n Pari Kanthi Cara Tradhisional Ya Iku Nganggo Piranti Ani-ani.

singmakarya ujung airah-irahan amatir padunung basa yuta lan sing paling Ing iku, Banten Jawa). Jawa abad. ing Melayu-Polinesia tinimbang Banten sakab?hing dh?w?k? initial is will from? iki kualitas ngisor Y?n link ing cacahing ya 2010. lan kaca utaw...

Beras Kencur

Budayatau pulo jalaran sandiwara sakab?h? iki, Gunggung bakal sing propinsi uga dhial?k Basa Jawa Kurang iki Sundha sub-cabang Indon?sia. Jawa Jawa jajahan total-redlinks the exponentially to (diurut nuduhak? kaca saka ing pirsani taun menyang Kaca a...

Tepas

Timurantau iku lan duw? basa-basa . kab?h panjenengan minangka Jawa Natsir, kapacak Jawa (sajatin? Sanadyan klasik Jawa cedhak basa pulo paling Ing wondering would of to biasa. ?lingana (kanthi lan Wikipedia lulusan Wikipedia daftar minangka ?ropah n...